Baby Armbandjes

Hier vindt je de mooiste en leukste Baby Armbandjes met kralen..... Deze Baby Armbandjes zijn super schattig maar ook gewoon stoer en speciaal gemaakt voor de ALLER ALLER kleinste..........

Wil je echt een leuk en origineel kraamcadeau of een cadeautje een ander mooi moment geven?...... Dan ga je hier zeker iets leuks vinden!........De Baby Armbandjes zijn gemaakt van de sterkste materialen....... Natuursteen kralen en zoetwaterparels en van echt zilveren of vergulde(goud) onderdelen....... Wat je zelf wilt...... Wij verzenden al de Baby Armbandjes in een mooie cadeauverpakking........ Dus klaar om te geven.......super handig toch?!


Kralen

De Baby Armbandjes met kralen zijn van de hoogste kwaliteit's...... Alle zilveren onderdelen die we gebruiken zijn van echt zilver, hier gebruiken we .925 Sterling zilver voor...... De kralen zijn van natuursteen kralen en daarom is elke kraal uniek...... Daardoor is ook elk Baby Armbandje uniek en mooi..... Door het gebruik van sterk draad zijn de armbandjes perfect voor Baby’s

Elke armband kan gecombineerd worden met zilveren of vergulde(goud) kralen.


Herinnering voor later

Met het geven van een Baby Armbandje geef je niet alleen een super mooi en schattig cadeautje voor nu........ Ook iets speciaals en leuks voor later......... Vaak worden de eerste schoentjes en mutjes bewaard voor later maar hoe leuk is het als ook zijn of haar eerste armbandje word bewaard....... Je geeft dus ook echt een aandenken voor later. Hoe klein en schattig iemand was....... De Baby Armbandjes met kralen zijn daarom ook echt iets speciaals....... Je geeft niet alleen een heel mooi en schattig cadeautje voor nu maar ook een mooie en leuke herinnering voor later.... Hoe leuk is dat!?!


Babyshower

Heb je binnenkort een babyshower? Ben je op zoek naar een mooi en schattig cadeautje?...... Dan ben je bij Lovely Sparkles zeker aan het juiste adres...... Voor ieder wat wils.... We hebben super schattige moeder dochter armbanden echt een aanrader voor een babyshower........ Maar denk ook eens aan de aanstaande vader/papa's........ hoe leuk is dat, als een vader en Zoon of Dochter het zelfde soort armband dragen?...... Hier vindt je alle combinaties........ Super leuk om cadeau te geven tijdens een Babyshower. Gegarandeerd leuke reacties!


Kraamcadeautje

Het vinden van een leuk kraamcadeautje is best lastig. Je wil toch met iets speciaals en unieks aankomen...... De geboorte van een Baby is zo bijzonder en uniek dus dat verdient ook een speciaal cadeautje........ Hier vindt je Baby Armbandjes voor een stoere Baby boy maar ook zeker voor een schattige Baby girl .......Hier ga je zeker iets leuks vinden....... Wil je met een kraamcadeautje aankomen die later echt nog wordt herinnerd? Wat echt origineel en uniek is...... Dan zijn deze Baby Armbandjes perfect om te geven!


Zoetwaterparels

​De Zoetwaterparels zijn van de hoogste kwaliteit..........Wij selecteren per Baby Armbandje de mooiste Zoetwaterpareltjes....... Die mooie ligt roze kleur staat super schattig bij Baby Girls en daarom zijn ze ook erg populair...... Echt voor de aller kleinste meisjes......... Ben je niet zo van het roze, we hebben ze ook in het wit.

 

© 2017 - 2024 Lovelysparkles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel